YAZIKLAR OLSUN BE!

YAZIKLAR OLSUN

GÜNEY AZERBAYCANLI TÜRK KARDEŞİMİZE KEFEN BİÇENLERE!

Ramin Saedi Maragalı’yı derhal serbest bırakacaksınız!
Bu bir emirdir! Çünkü Allah’tan sonra millet ve doğrular iki büyük emredicidirler.
ÖNCELİKLE ÜLKÜCÜLERE ve TÜRK MİLLİYETÇİLERİNE DİYORUM Kİ;
Sayıları 20 Milyona yaklaşan Suriyeli, Afganlı ve Afrikalısı işgâl Orduları askerlerinden farksız bir ukalalıkla benim vatanımda elini kolunu sallayarak dolaşırlarken, Güney Azerbaycan Türkü Ramin Saedi Maragalı kardeşimizi sınır dışı ederek ölüme gönderecek olan AKP ve ortağı MHP’ye oy vermek büyük bir vebal olup, Türklüğe, Türk milliyetçiliğine ve ülkücülüğe yakışmayan iğrenç bir davranıştır.
Bu cinayete tepkisiz kalarak oyunu Cumhur İttifakına (AKP- MHP) verecek olanlar, ne ülkücü, ne Türk milliyetçisi, ne de vicdan sahibidirler.
Türkiye Cumhuriyeti Devletine sığınan Güney Azerbaycan Türkü Ramin Seadi Maragalı Türk milletinin namusu olmuştur, O'nu İran'a teslim ederek idama göndermek ne namusa, ne de insanlığa sığar.
Ne oldukları belli olmayan elin 20 Milyon Suriyeli, Afganlı ve Afrikalısı elini kolunu sallayarak vatanımızda serbestçe, üstelik de koruma altında dolaşırlarken, bir Türk olan Ramin Saedi Maragalı soydaşımızın İran'a gönderilmek üzre ''Kırklareli Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezinde'' tutularak esir muamelesi görmesi Cumhur İttifakı Partileri için çok büyük bir yüz karasıdır, Türklüğe yapılmış en büyük ihanet örneğidir.
Özgür Özel!
Meral Akşener!
Ümit Özdağ!
Ali Babacan!
Ahmet Davutoğlu!
Fatih Erbakan!
Temel Karamollaoğlu!
Gültekin Uysal!
Ve muhalefetin bütün Milletvekilleri!
Sizlere sesleniyor ve soruyorum;
Vicdanlarınız çoraklaşıp merhamet damarlarınız mı kurudu?
Masum ve hürriyetinden mahrum bir Türk kardeşimizin İran’a iade edilmek (ÖLÜME GÖNDERİLMEK) üzere Kırklareli- Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezinde gözaltında tutulmasına karşı neden bu kadar lâkayt, sessiz ve umursamazsınız?
Neden ve hangi sebepten dolayı Türk denilince, kulaklarınızı tıkar, anında susar ve aman sen de deyip geçersiniz?
Alayınıza yazıklar olsun!
Türk'ün ekmeği midelerinize otursun!
Sizlerin de yüreklerinize ateşler düşsün!
Bizzat telefonla ulaşıp, Ramin Saedi Maragalı kardeşimize yardımcı olmalarını istediğim Milletvekillerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen tek kelimelik olsun henüz bir cevap alamadım.
Kendilerine buradan;
‘’Milli şuur fukarası, koltuk sevdalısı, vicdanı körelmiş zavallılar! sizlere yuh olsun’’ diyorum.
Marin Maragalı kardeşimize yapılan bu zulmü haykırması gerekirken susan, umursamayan Türk milliyetçisi geçinen köşe yazarları, fiyakasından yanından geçilemeyen Türk Ocakları, Aydınlar Ocağı gibi kuruluşlar var ki tamamı fasulye gazından farksızlar.
Bu yazıyı paylaşmak, bir Türk’ün ölüme gönderilmesine karşı koymaktır. Aynı zamanda milli, insâni ve İslâmi bir görevdir.
18 Mart 2024
ORHAN KILIÇOĞLU
YORUM EKLE