İktidar, vatandaşı intihara zorluyor

Adana'da bir vatandaş, karakol çıkışı bir aracın önüne atlayarak intihar etti.

İktidar, vatandaşı intihara zorluyor

Akepe iktidarı, öz vatanlarında Türklere cehennem yaşatıyor.  Ülkeyi yabancılar cennetine çeviren iktidar,  Türkleri bir yandan işsiz bırakırken, diğer yandan da her gün getirdiği zamlarla cepleri boşaltıyor.  Hayatlarından bezen insanlar, kurtuluşu intihar etmekte buluyor...  İntihar olayı yaşanmayan bir gün geçmiyor.. İşte bir acı haber daha; 

Adana'da bir vatandaş, Tarsus-Adana istikametindeki Çukobirlik tesislerinin önünde kendini yakmak istedi. İfadesi alınmak için karakola götürülen vatandaş, karakol çıkışı bir aracın önüne atlayarak intihar etti.

Sinem Nazlı Demir'in haberine göre 'İşsizim, açım. Dayanacak gücüm kalmadı' dediği iddia edilen vatandaşı, çevrede geniş güvenlik tedbiri alan emniyet mensupları sakinleştirmeye çalıştı.

İkna çabaları sonrası karakola ifade vermeye götürülen vatandaş, serbest bırakıldıktan sonra, işlek bir yola kendisini atarak intihar etti ve olay yerinde hayatını kaybetti.

Çukobirlik fabrikasında çalışan ve işe gittiği sırada olaya şahit olan Y.A., polisin vatandaşı uzun çabalar sonucu ikna ettiğini ve karakol çıkışında yanında ağabeyinin de olduğu halde intihar ettiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2024, 03:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER