Böyle habercilik olmaz olsun!

Toplumun doğru bilgi alma hakkı engellenmiş, Ahmet Hakan gerçekte ne kadar tarafsız olduğunu göstermiştir. Böyle habercilik olmaz olsun!

Böyle habercilik olmaz olsun!

Ahmet Hakan’ın sunduğu sözde Tarafsız Bölge adlı programa katılmak isteyen İsmail Koncuk'a söz hakkı verilmedi. Andımız davasının açılmasını sağlayan İsmail Koncuk, sosyal medyadan böyle seslendi:

'' Ahmet Hakan’ın sunduğu sözde Tarafsız Bölge adlı programda Andımız tartışılırken adım geçti ama onca gayretime rağmen bağlanmak isteğim cevap bulmamıştır. Toplumun doğru bilgi alma hakkı engellenmiş, Ahmet Hakan gerçekte ne kadar tarafsız olduğunu göstermiştir. Böyle habercilik olmaz olsun.

Ahmet Hakan adlı kişinin “Taraflı” programında, yargıda iş ve işlemlerin nasıl yürüdüğünü bile bilmeyen bir şahıs, 24 Nisan’da verilen Andımız kararının geç duyurulmasından bizleri sorumlu tutmuş. Aslında adamın niyeti, Nisan ayında verilen kararın, Ekim ayında duyurularak kasıtlı bir karmaşa çıkarılmasını hedeflediğimiz ima edilmektedir. 

Halbuki gecikmenin sebebi gerekçeli kararın geç yazılmasıdır. Bu sebeple Danıştay kararı sendika merkezine, kararın verilmesinden yaklaşık 5 ay sonra, Ekim ayında bildirilmiştir.

Bunu dahi bilmeyenler TV’de ahkam kesiyor, ancak bu yanlışı düzeltmek için, ne sendika temsilcilerine ne de bu davanın açılması kararını veren şahsıma, yani işin muhataplarına söz hakkı verilmiyor.

İşte böyle habercilik yapanlar anlı şanlı adam geçiniyor, maalesef.

İsmail Koncuk ''

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2024, 03:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Leyla diyaloğu
Leyla diyaloğu - 6 yıl Önce

Sn.koncuk, Ahmet Hakan dahil hepsi korkuyorlar. Biliyorsunuz ki ,bir zamanlar o da yiğitlik yapmak istedi ama başına gelmeyen kalmadı. Tabiiki bu bahane olamaz. Bize cesur adamlar lazım. Ama bu devirde herkes kendini kurtarmaya çalışıyor.

SIRADAKİ HABER