Bırak şu papazı, Türk'e yaptıklarına bak!

Güney Azerbaycan Türk'ü Rahim Cavadbeyli 2 Ağustos 2018 Perşembe günü sorgusuz sualsiz gözaltına alındı.

Bırak şu papazı, Türk'e yaptıklarına bak!

Büyük Türk Milliyetçisi Güney Azerbaycan Türk'ü Rahim Cavadbeyli, İran'a iade edilmek üzere Van ilindeki bekleme kampına gönderildi.

Dört yıldan beri  Türkiye'de Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Ofisi'nin gözetiminde yaşayan Güney Azerbaycan Türk'ü Rahim Cavadbeyli, AKP iktidarı tarafından İran'a teslim edilecek.

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Ofisi'nin gözetiminde'nin anlamı; " Özgürlüğüne yönelik bir tehdit ile karşı karşıya kalacağı bir ülkeye gönderilemez." demek.

Büyük Türk Milliyetçisi Rahim Cavadbeyli'nin kapatıldığı bekleme kampının ise, bir esir kampından hiç bir farkı yok.

Papaz Brunson ve ABD gerilimi sürerken yapılan bu anlamsız uygulama, sosyal medyadaki Türk Milliyetçilerini ayağa kaldırdı.

Not: Rahim Cavadbeyli aynı zamanda Devlet dergisinde yazar:

http://devletdergisi.com.tr/yazar//19/Rahim_CEVADBEYLI.html

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2024, 04:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Alper S. Güvendik
Alper S. Güvendik - 6 yıl Önce

Yarın İran'a saldırsa Amerika, ordaki soydaşlarımız Türkiye'ye gelmek istese, Suriyelilere yaptıkları yardımı yapmaz bu iktidar, hiç bir Güney Azerbaycan Türk'ünü Türkiye'ye almaz.

S. BORA
S. BORA - 6 yıl Önce

Siyaset meydanlarında Boraltan köprüsünü siyasi malzeme yapıp şiirini okuyanlar (Türk'ü asla sevmezler) şimdi TÜRK'e yeni bir Boraltan köprüsü faciası yaşatacaklar! Papaz için ABD'nin ayağına elçi gönderenlerin gerçek yüzü işte budur! Tamam, onlar bunu fırsat bilip yüzyıllardır TÜRK'e olan kinini, intikamını böyle alacak peki, kendisini Ülkücü/Türk milliyetçisi hatta "Türk dünyasının bilge lideri " diye takdim edenler ve onun kurşun askerlerinden bu konuda tek bir ses çıkmaz? Saraya iltihak ettikten sonra BOP'a da dahil oldular anlaşılan! Türk'e zulmedilirken susan albızdır, albız!

SIRADAKİ HABER